söndag 6 januari 2013

När man köper julklappar till sig själv

Jag pratade ju innan jul om att jag köper julklappar till mig själv. En finfin julklapp som jag fick av mig själv var en scanner. Jag har så mycket bilder, både själv och från mina föräldrar, som jag vill bevara.

Papperskopior bleknar ju med tiden så det känns bra att få in bilderna i datorn. Det får ta sin tid, det är inte lite bilder! Kul att se tillbaks på vad jag hade för mig i mina unga år! Mycket pysslande var det och så hade jag visst ett dragspel på magen när jag var fyra, haha!

Och så är det så kul när man bläddrar i albumet och får se entrén till Liseberg, en ganska så oansenlig byggnad just då i jämförelse med idag. Tänk om jag DÅ hade vetat att jag en dag skulle bo i Göteborg och spelat på Lisebergs stora scen. Nej, man kan aldrig veta vart vinden blåser, man får bara hänga med!

6 kommentarer:

 1. Vad duktig du är! Jag har tänkt så många gånger att jag ska printa ut kort och ha dem i fotopärm oxå inte bara i datorn. Men det blir aldrig av...
  Ha en bra början på denna veckan, kram Suss

  SvaraRadera
  Svar
  1. Hörde nån som sa att bilder som bara ligger i byrån eller datorn "finns ju liksom inte", tänkte jag skulle ta och framkalla lite bilder och hänga upp på väggen. Kan tipsa om Crimson, de ska vara väldigt bra.
   Ha en fin vecka du med!

   Kram
   Pernilla

   Radera
 2. Så roligt med gamla bilder jag har också mängder från alla västkustsemestrar ;) och nu bor jag här utanför Lysekil.. som det kan bli.
  Önskar dig en fin vecka, Helena.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Haha, ja samma för dig då!
   Vad roligt det är med alla bilder man har ligger, som jag skrev ovan så ska jag framkalla lite bilder också och sätta upp.

   Önskar dig en fin vecka!

   Kram
   Pernilla

   Radera
 3. Hej vännen!
  Jadu, tänk som livet förändras! Jag kommer också ihåg den oansenliga ingången till Liseberg ;) Och vilket väldans bra vårprojekt! Det vore nog på tiden om jag satte mig med det också, det kan jag ju ta mellan skolarbetena när jag behöver samla tankarna och hitta den röda tråden i mina rapporter igen!

  Hoppas ni haft en underbar jul och nyår och att du är fylld av energi för det nya året, känns liksom överallt att det kommer bli ett annorlunda år!
  Stora kramar!

  SvaraRadera
 4. Måste säga att jag är imponerad! Det är ett projekt som man tänkt på så många gånger men aldrig lyckats ta tag i. Har inte ens bilderna i fina album som jag önskar, utan mest utspritt lite här och där.

  Vad kul att du gillade ugglebokmärkena :)
  Sköt om dig och ha en bra dag
  Kram
  Helena

  SvaraRadera