torsdag 5 april 2012

Kan inte slita mig

När jag är hos föräldrarna och hälsar på så blir det oftast en tur till "Loppis och ägg" - ja det står så på skylten som står utanför huset. Ganska udda blandning tycker då jag.

Inga ägg fick jag med mig, trots att det är påsk, men en golvlampa och en garnvinda (en sån gammal som ska bli underrede till ett bord på altanen i sommar).
Bilder kommer snart, dom är inhivade i baksätet på bilen just nu.

När jag hade varit på ägg-loppisen så åkte jag lite planlöst för jag hade inte stillat min loppisnerv ännu. Av en ren slump körde jag in på en återvändsgata och hittade "Återvinningen" och jag fick en smärre chock när jag steg in.

Hyllmeter på hyllmeter av små vaser och pryttlar, ett gäng med köksmöbler och soffor och himla komiska lampor. En var gigantisk och såg ut som en svamp!

 (mobilfotat kollage)

Tro det eller ej, men jag hade inget med mig ut men loppisnerven hade lugnat sig och jag kunde lugn i själen åka hem igen!

Tack för era kommentarer om glasfatet.Jag var så inne på att spraymåla undersidan, men jag lyssnar på era kloka ord å det kanske får fortsätta vara som det är. Det var ju ett snabbt pyssel :-)

4 kommentarer:

 1. Vilken loppis, där fanns det mycket.
  Ha en bra påskhelg!
  Kram

  SvaraRadera
 2. Härligt att vara hos mamma och pappa♥ vilken vacker hund du har.
  Hoppas att din påsk helg blir underbar även om det inte ser ut som vädret ska bli nå vidare..
  Hälsningar Gabriella

  SvaraRadera
 3. Haha, jag känner igen det där med loppisnerven! Ibland måste man bara stilla den :))

  Önskar dig en glad påsk!

  SvaraRadera
 4. Haha ja det var lite finurligt sådär ;) Glad påsk på dig med!!! Kram ♥

  SvaraRadera