lördag 21 januari 2012

Stolt matte ...

 
Åh vilken rolig dag vi har haft! Vi har varit i Lotushallen idag och har haft träning tillsammans med andra flattar från Susedalens kennel. Wilma fick träffa 2 av sina syskon och jag kom dit förutsättningslöst. 
Bra idé tänkte jag ...... MEN jag åkte därifrån som världens stoltaste matte!!! Wilma var över förväntan duktig och antagligen börjar ett enträget tränande gå in hos henne. Men det är ju alldeles för sällan som vi får såna här tillfällen att träna med andra hundar, och speciellt med samma ras och från samma kennel. Såååå himla kul hade vi, det gick åt en hel del korv men det var det absolut värt! Efter 1,5 timme var det en hund som inte riktigt kunde hålla koncentrationen ... gissa vem? :-)
Hon la sig helt enkelt ner och bara ville sova! Men sen fick hon lite extra energi till lite bus med sin söta syster Vicky. Så kul att se likheterna! Pussar i massor, trycka sig tätt intill, en speciell kärlek till pipleksaker och en massa gos. Det är Wilma i ett nötskal! Det passar mig VÄLDIGT bra!!!

Nu har hon slocknat i soffan, så trött så hon vet knappt vad hon heter. men lycklig :-) Och skulle jag ta fram en korv nu så skulle hon antagligen piggna till för en sekund ... tror jag :-)


4 kommentarer:

 1. Sötaste tjejen!!
  Hon är mycket duktig! Scubbe hade nog inte klarat det.. Vi får med alldeles för lite träning med andra hundar tyvärr, så han blir så übersocial så fort han ser en annan jycke...

  Ha en fortsatt härlig kväll och en lika härlig söndag!
  Kramen!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Übersocial känner jag igen! :-)Klart ni hade klarat det! Kul det hade varit om Scubbe o Wilma fick dejta nån gång!
   Ha en fin helg du med, kraaaaam!!

   Radera
 2. Vad kul att hon var så duktig! Här har vovvarna fått alldeles för dålig träning sista tiden men vi får bättra oss till våren :) Kram

  SvaraRadera
 3. Åhhh.... Va härligt !!! Gud va jag saknar mina föräldrars Flat som bor med dem i Spanien så här års ... Underbara hundar ! :)

  SvaraRadera