måndag 9 januari 2012

Då var det fynden ...

 Hela dan igår spenderades ju på auktionskammaren. Vad tiden går fort, klubbslag efter klubbslag, bud på bud och vips så hade två timmar gått, men det kändes knappt som auktionen hade satt fart så mycket det var kvar.  Jag glömde nästan bort att äta, tur det för det fanns inte så mycket mat. Jo, varm korv med bröd hade dom så ett par såna slank visst ner.


Två vita Rörstrandsfat blev mina. Det var stora härliga uppläggningsfat.
Dom bjöd jag förresten på under tiden jag stod i korvkön!

En fotogenlampa blev också min! Jag har kikat efter såna här ett tag, men aldrig hittat nån. Nu stod den bara där och sa "bjuud på mig!!!" Jorå. Klart jag gjorde.

Jag bjöd också på en tavla som jag inte alls hade tänkt att bjuda på. Var nämligen där med en gó vän som sa att hon gillade den tavlan väldigt mycket, men sen när tavlan skulle klubbas så var hon puts väck. Jag kikade runt men såg henne inte. Oj, oj. Stressen kom över mig. Jorå, den är ju väldigt fin, så om hon inte vill ha den så kan väl jag ta den då tänkte jag. Jag bjöd. Efter några rundor så vann jag budet. Yes, vad glad hon skulle bli för att jag hade ropat in tavlan åt henne! Efter en stund såg jag att hon stod längre bak i rummet. Hon kom fram och sa "vad kul med tavlan, jag tänkte att den ska du ha och la ner mitt bud". Så det var alltså hon o jag som hade budat på tavlan hela tiden....:-) Så kan det bli, men självklart fick hon ta tavlan! Så dumt att jag trissade upp priset bara... mitt nöt! :-)

Nu ska jag gå och knapra på en Voltaren och vifta lite med armarna, det värker... ute snöar det kan ni tänka!!! Ljust och vitt, härligt!

 Kram på er och tack för era fina kommentarer!

5 kommentarer:

 1. Vilka saker du har fyndat!! Tummen upp för det =)
  Önskar dig en KANON bra dag söta du!

  SvaraRadera
 2. Vilka fina saker du fyndat, och vad kul med din kompis. Ibland blir det galet men ni har ju något att skratta åt när ni sitter och fikar en kulen dag;)
  LenaLH

  SvaraRadera
 3. Wow vilka fina fynd!! Helt underbara...

  Den där koden får du gärna berätta mer om...

  Ha en fin kväll!!

  Anna

  SvaraRadera
 4. Vad många fina inlägg! Grattis till dina fynd! Lampan är ju helt underbar!
  Ha det så fint!
  Kram Kristina

  SvaraRadera
 5. OJ! Vad finna fynd.Kram/ Helena

  SvaraRadera