onsdag 3 februari 2010

Valpplaner

Nu är det lite mer bestämt när det kommer in en valp i vårt liv. Det känns lite som att mannen o jag går runt här o är lite i väntans tider.

Tiken Maja har blivit rund om magen och v. 7 kommer de ut. Hur många det är, det vet vi inte än. Om ni går in HÄR så ser ni bilder på  Maja o Totte; de stolta föräldrarna! :-)

Jag längtar så tills det blir april!!!

4 kommentarer:

 1. Hej!Vad spännande det verkar med hund.
  B. kommer väl ta mycket närbilder.
  Hoppas att ni inte glömmer musiken?

  V-vik hälsningar G och M

  SvaraRadera
 2. Åh, så mycket det händer... Hoppas att allt går bra med hunden & valpar! Söta de är nyfödda - hjälplösa och goa!!! Vi inte kan ha några djur då vår pappa har allergi på all pälsdjur och hästar är hans största skräck, han får problem med andningen... Trist, men faktumet. Vi hälsar på vänner med djur, jag och barn och det får räcka :)
  ha det fint
  kram Olg@

  SvaraRadera
 3. Hej på er G o M! Ja, risken kan vara stor att vi glömmer bort musiken, men vi får hjälpas åt så vi inte glömmer öva. :-) Kram på er!

  SvaraRadera
 4. Så spännande, nu börjar det närma sig! Och det var ju värsta objektivmonstret :0! Mitt nya kändes gigantiskt ibörjan men är ju rena pygmen i jämförelsen. Men vilka härliga bilder han tagit! Håller dock med dig, är mer intresserad av att sova och inte frysa när det kommer till sådana omständigheter.

  Ha en fin helg!
  Kram
  Cathrin

  SvaraRadera