onsdag 10 februari 2010

Hängiga jag ligger här o drömmer om loppisar....

Ligger i soffan en helt vanlig onsdag kl elva och surfar runt lite på datorn. Jag känner mig nämligen hängig o håller tummarna för att det inte ska bli värre så jag går o blir sjuk. I eftermiddag blir det avfärd mot Vara där det ska repeteras o bli konsert ikväll, ibland känns dagarna sååå långa. Lite tung i huvudet också... Stackars mig.. :-(

Byrån är förresten alldeles snart klar, har dragit ut så på tiden, men nu är det bara att slipa lite o jag inser vilket hästjobb det är. Riktigt träningspass! Igår var jag på Specialbeslag och hittade riktigt perfekta beslag till byrån. Rostiga var de med flit, som jag ska putsa upp lite. Blir bra tror jag!

I nån blogg nån gång läste jag om att det fanns nån kul loppis i Varatrakten men hittade inget på nätet nu, vet ni? En annan loppis som jag regelbundet besöker när jag är uppe i Örebrotrakten är Larsboloppis. En gammal lada fylld med olika saker som jag inte visste att jag ville ha... :-)

Nu surfar jag vidare, ha en skön dag!
Kram/Mira

4 kommentarer:

 1. Lycka till i Vara, hoppas att du håller dig frisk!

  SvaraRadera
 2. Kul att du också blir sugen på virk. jag blir sugen på att åka på loppis, jag också. I Tidan finns en loppis, jag har tänkt åka dit länge men inte kommit iväg än. Kanske tar jag mig i kragen nu.

  En fin fortsatt vecka önskar jag dig!

  SvaraRadera
 3. Krya på dig... och du... drömma om loppisar gör jag med! VARJE dag!
  kram Olg@

  SvaraRadera
 4. Undrar om du sitter och tittar på några såna där drömfynd från loppis i Vara just nu.
  Jag längtar efter loppisar jag me...
  Är inte riktigt säsong för det i den här stan men snart så=))

  Hoppas att du mår bättre i dag/
  Kram Hannis

  SvaraRadera