söndag 25 mars 2012

Kan själv ...

Ett projekt som pågått gaaaanska länge här hemma nu  är att bygga en hylla till kontoret där jag ska ha pärmar och böcker. Den kommer stå på skrivbordet intill en vägg och sluka så många pärmar och böcker så jag vet e sjutton vad jag ska ha i alla pärmar!

Och vad är väl bättre än att BYGGA en EGEN hylla så att man får rätt mått. Jodå, inte ens mitt "handikapp" med min arm kan stoppa mig. Jag har väl en man!!! Jag gjorde en ritning, vi åkte till byggaffären, jag höll i kundvagnen och mannen lyfte ner MDF-skivan. (Bra arbetsfördelning, va?!) Jag var med och höll när han sågade till den. Nu är den målad och ska bara skruvas ihop!Tack gulliga ni som kikar in hos mig. Jag vill så mycket just nu och har en massa nya idéer i huvudet så jag hinner inte riktigt med att blogga... men i framtiden kanske ni får se resultatet av mitt spånande... 

Jag och mannen har varit ute på resa några dagar också, till hans mamma och till mina föräldrar en kort sväng. Fick med en hel kasse med hem från päronen som de egentligen skulle skicka till röda korset. Synd tänkte jag, det kan ju finnas nåt där som man kan fixa till på nåt sätt. Oj oj, att gå och vara sjukskriven gör bara att jag får en massa galna idéer, hoppas jag kan börja jobba snart! :-)

3 kommentarer:

 1. Hej lovely!
  Sååå fin header du gjort! Och vad kul med en större bild på dig! Nu har jag ett vackert ansikte på Marängen! :)

  Det ser spännande ut, ert projekt! Lova att visa kort när det är klart sen!
  Ta hand om dig, fina!
  Kram!!

  SvaraRadera
 2. Den där hyllan blev jag väldigt nyfiken på. Vill gärna se bild när den är klar. Och arbetsfördelningen i bygghandeln var ju helt perfekt!
  Kram :)

  SvaraRadera
 3. Hej Mira!
  Åh vad fin din header på bloggen är, kul att få se en bild på söta dig oxå;)

  Ser fram emot att så se hyllan på plats sen!

  Ha det bra,

  Kraam Jenny

  SvaraRadera