fredag 30 mars 2012

Å så letar vi sladd ...

Jag hann inte blogga igår. Jag letade efter elsladden till symaskinen TYP hela kvällen .... roligare torsdagkväll kan man ha.

Som äkta sladdhatare jag är så finns en återkommande och typisk fråga jag brukar ställa till mannen titt som tätt: "Vad är det här för himla sladd, vad är den till?" Hade ett yttepytte svagt minne av att jag ställt en sån sladdfråga innan vi drog till tippen senast, det brukar nämligen hittas sladdar ibland och vi har glömt vad de är till. Tänk om vi slängde sladden ...

Jag som var så sysugen efter en rolig träff med E igår. Vi var på tygaffären och jag handlade tyg för att sy en lampskärm. Idag ringde jag symaskinsaffären i stan och vi kom fram till att det kanske funkar med en liknande sladd för datorer och andra elgrejer. Jag tog sladden till den gamla videoapparaten som ligger och dammar i garderoben, och se - det fungerade!!!!!

Eller var det sladden till symaskinen som hade hamnat vid videon.. hm
Jag fick iallafall till en lampskärm tillslut!

Wilma och jag längtar redan efter husse ....


Hoppas ni får en strålande fredagskväll och en skön helg! Imorgon drar vi till föräldrarna mina. Wilma vet inget än, för då skulle hon väl gå och gnälla hela kvällen. Hon har nämligen två av sina bästa hundkompisar där.
Å så roligt hon kommer ha!

4 kommentarer:

 1. Wilma är så söt så det är inte klokt!!

  Fnissade åt ditt sladdletande=))
  Men det blev ju väldigt bra resultat när du hittade en sladd som passade!

  Kram Hannis

  SvaraRadera
 2. Visst blir man trött när man förlägger saker...
  Fin lampskärmen blev.
  Ha en bra lördagskväll! Kram Suss

  SvaraRadera
 3. åh, är det inte en flattis?! bästa och allra finaste voffisarna <3

  SvaraRadera
 4. Härlig hund! Vi har en cocker...oxå svart, visst är de lite fotegena?!! Tycker vår valp är så svår o få bra bilder på...

  Lampan, kanon c",)

  Klem Anna

  SvaraRadera