lördag 1 september 2012

Massa kul och lite mickel .....

Tiden går, inget inlägg har kommit in här på länge. Det är helt enkelt mycket annat som tar mitt fokus just nu. Idag var en sån där "luftdag" där jag hade tid för att ta fram kameran, njuta och bara vara. Vi tränade med ett par kollegor och med en strålande septembersol som sken över oss så har vi haft en fantastisk dag! Avslutade med grillning och en massa mysigt prat. 




Jag har då ÄNTLIGEN börjat att spela igen ... och jobba. Men inte utan motgångar dock ... jag är inte alls bra än , men tar en dag i taget. Allt fokus har sen länge legat på fiolen och på mitt återgående till jobbet. Saknar bloggen, saknar att fota och att få vara JAG fullt ut. Nu är det fokus på sjukgymnastik, övande och jobbet men jag är så glad över att jag har tagit mig ända fram till "strålkastarljuset" och hade i torsdags min första "riktiga" konsert på konserthuset.

Lite mickel och kämpande men jag njuter varje sekund och för varje ton som jag tar!  Fortsättning följer...

5 kommentarer:

 1. Hoppas det går bättre och bättre att jobba/spela för dig!
  Så fina bilder! Vovvarna är ju för söta, är det i väntan på grillmat :)

  Kram Suss

  SvaraRadera
 2. Såååå härligt, vännen, att du är på intågande igen! Och ja, en sak i taget och glöm inte att ta det lugnt och ta hand om dig också!

  Ta hand om dig!
  Kram!

  SvaraRadera
 3. Det är tufft att komma tillbaka, det vet jag... Vi har ju helt olika slags jobb, men just det att komma tillbaka är inte alltid så lätt. Men du kämpar på och är envis, det kommer man sååå långt med!!
  Va rädd om dig!
  Kram Anna

  SvaraRadera
 4. men så härligt att du är på väg tillbaka, jättekul!

  SvaraRadera
 5. Jag säger bara..lycka till...
  och va rädd om dig

  Varma kramar
  wivi

  SvaraRadera