fredag 23 juli 2010

Hej på er där ute i SommarSverige! Hoppas ni har det gott! Här hemma infinner sig numera ett lugn.
Lilla Wilma är inte liiika liten längre och inte heller lika valpig. Det känns så skönt att valpyran verkar ha nått sin kulmen och ju mer som hon upplever av den stora världen, desto coolare och tryggare känns hon. Häromdagen var vi och hälsade på hos vår kennel. Där fick hon träffa sin mamma Maja igen, och det var så himla kul att se deras reaktion när de möttes. Så skoj att se likheterna också. Där fanns även syster till Wilma, och de busade glatt. En liten minipool med vatten fanns på tomten och helt plötsligt ser jag Wilma springande runt runt med en badring runt magen! :-) Tyvärr var det här en dag då vi inte hade kameran med men det hade ändå varit svårt att få fokus på den bilden ...

Vi fick en massa tips från Marie på kenneln och vi tränade bl.a att gå fint i koppel. Det har verkligen gjort susen kan jag säga, så nu spatserar vi här hemma på gatan så stolta, Wilma med en glatt viftande svans!

Men vad mycket det är att tänka på när man har en valp. det gäller verkligen att vara helskärpt...

Ha en toppendag! Kram/Mira

5 kommentarer:

 1. Hej hej!
  Kul att det går bättre och bättre! Om ett par år kommer ni att se tillbaka på valpåren, drömma tillbaka och endast minnas de fina stunderna eller vad tror du?

  Stor kram
  // Frida

  SvaraRadera
 2. Hej Frida! Det tror jag, alla roliga o härliga stunder är många med en hund i huset. Kram kram!

  SvaraRadera
 3. Hej!
  Tack för din hälsning hos mig :)
  Vilken sockersöt hund ni har. Vilken syn att få se henne plaska runt med en badring på magen ;)
  Ha en trevlig lördagkväll!
  Kram Milla

  SvaraRadera
 4. Kan inte annat än hålla med dig, Det ÄR skönt när den värsta valptiden börjar försvinna. Kul att ni haft det bra hos Marie och fått bra tips, det är guld värt. Ha det fint.

  SvaraRadera
 5. Härligt å höra att allt går bra! Ha en fin sommar. Helena.

  SvaraRadera