måndag 4 januari 2010

Stickning o dumlekola...


Här hemma ligger snön kvar vit o fin, det gillar jag. Har dock varit inomhus på jobbet hela långa dagen...

Igår fick jag äntligen till att ta ett nytt kort till nytt körkort i en sån där trist fotoautomat. Mitt körkort har gått ut så det är hög tid... till råga på allt så fick jag ett påminnelsebrev där det stod att jag hade en månad på mig att skicka in nytt kort, annars blev jag av med min behörighet... ups...  Visste inte att det kunde gå så långt, men nu ligger då äntligen brevet på postlådan så nu pustar jag ut.

Sen har jag ringt en kennel idag som vi tingat en valp hos och vi har bestämt en dag då vi ska åka dit och hälsa på. Det känns så bra att veta att vi ska dit och hälsa på mamman som är dräktig och prata mer med hon som har kenneln.  Eftersom vi aldrig haft hund förut så finns det ju en del att fråga om. Igår skickade mannen o jag efter en ny hundbok, här ska läsas o förberedas så gott vi kan. I helgen är det också" My Dog" på Svenska Mässan här i Göteborg och vi ska dit o kika på flattar och o andra söta hundar. Ser fram emot det!

Kvällen tillbringas i soffan med min stickning. Med stora stickor o tjockt gosigt garn så är det en fröjd att sticka. Korgen fick jag av mamma i helgen, hon hade den bara stod i ett hörn, jag kanske ska måla den vit i sommar, men oavsett vad för färg det blir så har den härmed blivit min nya stickkorg!

Sambon hittade dumlekola i köksskåpet. Känner som jag har en förkylning eller nåt på gång så jag måste nog ta hand om mig och bara mysa hela kvällen lång... o  jag tar en dumlekola...  "ler"

Ha en go o skön kväll ni med!

Kram/Mira


2 kommentarer:

 1. Åh vilket härligt blått garn! Och Dumlekola är inte fel det heller :) Kram Kikan

  SvaraRadera
 2. Hundvalp! Finns inget härligare.
  Men det är också jobbigt=))
  Men det är värt det i massor!

  Sticka är en sån där grej som jag önskar att jag tog mig tid att lära mig.
  Finns så mycket fint man kan göra.
  Härlig färg!

  Ha en go dag i dag och hoppas att du slipper förkylningen/
  Kram Hannis

  SvaraRadera