fredag 1 januari 2010

med stor nyfikenhet och iver...Fredagen den 28 augusti 2009 skrev jag mitt första inlägg här på min blogg och jag ångrar inte en sekund att jag har börjat blogga!  Det är så inspirerande och avkopplande att slå sig ner framför datorn och surfa runt bland alla fina bloggar som finns. Jag har läst om så mycket kul och lärt mig ett o annat också på kuppen!

Nu med ett nytt år så har jag insett att det är i mitt fall ganska onödigt att ge löften... vet inte hur ni brukar göra..? Jag funderar istället på att ha lite målbilder och drömmar med 2010. Vad jag vill göra, vad jag vill förverkliga och hur jag vill känna mig.

Om allt går som det ska så ska vi i april/maj få en ny familjemedlem - en flatcoated retriever-valp. Jag har sedan jag var liten drömt om vovve, och nu äntligen så går drömmen att uppfylla med allt vad det innebär. Det känns så spännande!

Sen är det lite som ska målas här hemma, i vitt o åter vitt! Och vi ska köpa en ny kommod till vårt badrum och göra det lite mysigare där. En liten dröm också är att måla om i hallen och i köket.

Jag ska musicera med många olika människor och förhoppningsvis träffa nya musik-bekantskaper.
En musikalisk resa ska jag göra i januari...

Ett spännande år som nu är framför oss. Jag ser fram emot det med stor nyfikenhet och iver!

Gott Nytt År till er alla!!!!

Kram/Mira

3 kommentarer:

 1. Låter som en bra ansats att försöka förverkliga olika drömmar istället för att avge nyårslöften! Själv är jag rackarns dålig på att planera, så jag får väl säga att mitt mål är att vara fortsatt spontan under 2010!

  SvaraRadera
 2. Visst är det härligt att blogga, Mira?
  Så länge man trivs vill jag säga.. Det ska inte gå i överstyr och en ska bara ha det för att njuta! Inte få ångest... ;)
  Önskar dig ett riktigt fint år, så att dina planer och önskemål går i uppfyllelse...
  kram Olg@

  SvaraRadera
 3. Hej och tack för din kommentar på min blogg! Nej, koftan är inte alls svårstickad. Jag gjorde en sådan som en av de allra första koftorna jag stickade. Fast jag minns att jag blev lite uttråkad av slätstickningen, men det var inte så farligt den här gången...

  Här har du länken till mönsterarket. Jag köpte det i min garnaffär. http://www.hjertegarn.com/275-207-147-folder_41.htm. 54199 innehåller 3 varianter på samma raglankofta. Lycka till!

  SvaraRadera