onsdag 26 november 2014

Den här kalklitiren alltså - sovrummet

Mannen är just på konsert och jag har haft en underbar dag och träffat bästa vännen E och bokat in något nästa år, vad det är berättar jag snart ... känns sååååå kul!!!

Men så ikväll när lillen somnat ... svårt att hålla fingrarna borta från den där kalkfärgen ...

En duvblå härifrån hade först provmålats på sovrumsväggen men så var den restnoterad och jag är för ivrig nu. Tre rum står och hänger läpp här hemma.


 Jag spacklar, slipar och målar så det står härliga till men ändå tar det sån tid. Kan kanske bero på att vi har ett litet urgulligt barn här hemma som tar mest av den vakna tiden. Så jag brukar jobba med renoveringen när det är den sovande tiden ... 

Så ikväll ryckte jag fram en hink av denna som fanns kvar sedan jag målat vardagsrummet och matsalen. Så fick det bli. Sen går det alltid att byta kulör, för det tog faktiskt bara en halvtimme att slänga på ett lager kalklitir. Wow! Spänningen är på topp just nu för att se om den ljusa grå kalkfärgen täcker den duvblå klutten som jag redan målat i mitten på väggen. 


2 kommentarer:

 1. Å spännande!
  Jag har med målat med kalklitir i dotterns rum, det blev en grålila färg, Add Simplicitys, och hon blev så nöjd :))
  Va rädd om dig och måla på!
  Kram Anna

  SvaraRadera
  Svar
  1. Det blev riktigt bra! Ja jag har sett den nyansen , ser riktigt finfin ut, åh så roligt! Och så lätt att ändra färg i ett rum med Kalklitir ! Sköt om dig också, läser hos dig men skriver sällan... Så du vet... Jag följer med vad som händer ändå 😉 KRAM! 💕

   Radera