lördag 12 oktober 2013

Det enkla är gott nog

Det var längesen jag njöt så av att komma ut på en promenad i solen med mina käraste vänner. Eftersom jag inte kan gå långa sträckor nu så tog jag hjälp av cykeln. Enkel packning - två träningsdummisar och en påse med korv. 


Sån energi det gav att sticka näsan i solen, se alla mustiga höstfärger och löv som faller. En stund på parkbänken med de finaste. För en av oss blev det också ett dopp i vattnet. Behöver nog inte närmare ledtrådar för att gissa vem, va? 
2 kommentarer:

 1. Visst är det så...
  Hoppas att du och magen mår bra :)
  Och ja, jag kan nog gissa vem som badade;-)
  Kram Anna

  SvaraRadera
 2. Halloj!
  Förlååååt att det var så länge sedan jag satte ett avtryck här inne. Jag har haft så extremt lite inspiration både för bloggen och allt annat... Pluggar ju nu och det är verkligen svårt att fixa det samtidigt som jag fortfarande kämpar på som singelmamma. Men, jag har hittat tillbaka och vad får jag se??!! Bebis!!!! Yeay!! Grattis! Och "Det Lilla Svarta Yrvädret" har blivit så stor! Scubbebubbe har det bra uppe på hästgården som jag hittade åt honom. Han motionerar travhästar och uppfostrar föl och åker på ridtävlingar! Time of his life!

  Hoppas du mår bra och att vi snart får se lille (eller är det lilla? Tänkte på blå dregglis ;) )
  Stora kramen!

  SvaraRadera