onsdag 23 november 2011

Aj aj aj ...Här förvånas man av att det fortfarande är flera plusgrader ute. Underbart, har bara inte fått in den rätta adventsfeelingen än som ni andra verkar ha. :-) Men det kommer väl.

Hundrackar´n löper (både bildligt och kroppsligt, hihi ) och har dessutom lyckats med bedriften att få matte att gå till både läkare, massör och sjukgymnast för hennes tappra försök att i en 15 meters långlina komma ifatt en söt liten katt ... hm... jaja.
Remiss vänatar till en specialistläkare på idrottsskador. Som musiker så behöver man ju varje liten muskel för att fungera Jag jobbar dock på med en lidande blick och kletar voltaren över hela höger ryggsida och nacke...

tror fasiken att det är värt det. Jag är hundfrälst och hon är helt fantastisk underbar!!! 
En varm vän som alltid är glad och eh ... stark!

 

1 kommentar:

  1. Jag skrattade när jag läste det här inlägget som jag hittade till via en länk från en kommentar i Sanna Ehdins blogg. Jag är också hundfrälst så när jag ser hundar i en blogg tittar jag ju lite extra. Jag har en liten border collie tik idag och hade tills för ett år sedan även en hanhund av samma ras som var allt annat än pigg på att gå i koppel. Jag känner igen ditt problem här med långlinan. Hoppas du blivit kvitt dina skador nu för det var väl ett tag sedan detta hände. Kul också för vår granne har en svart labrador som heter Wilma hon också och de är ju retrievers både labrador och flat. Fina hundar och du har många fina bilder på din vovve.

    SvaraRadera