lördag 18 juni 2011

Äntligen semester!Svårt att förstå men jag har faktiskt SEMESTER!!!!
Sitter just nu under altanmarkisen och det smattrar av regnet, men det gör inget. Jag njuter. Kom precis på att det i princip är två år sen jag satt så här lugn och avslappnad, förra sommaren var det full fart och ingen sekund ledig för då var Wilma nånstans och käkade gräs, möbler eller snodde nåt från bordet.

MEN ... NU  är hon en helt annan hund och vi trivs så bra tillsammans. Hon drar inte i kopplet längre, lyssnar när jag ropar på henne och vi kan leka tafatt och ha buskul tillsammans utan att hon varvar upp och biter eller springer iväg. Jag är så lycklig över att få ha henne hos mig och varje dag bjuder på nåt nytt kul upptåg.  

Kram på er i regn eller sol, spelar ingen roll. Bara vi njuter av det/de vi har omkring oss.
/Mira

4 kommentarer:

 1. Ha ha ha! Jag känner så väl igen det! Förra sommaren var ju rent kaos med ny valp i familjen!! Men nu, en stor kille som gäääärna vill vara med och som är så extremt nyfiken på allt som livet har att erbjuda! Dagens upptäckt: Självgående gräsklippare!! Wow!!

  Njut av din semester och precis som du skriver, det spelar faktiskt ingen roll om det regnar eller inte - huvudsaken är att man varvar ner och slappnar av! :)

  Stooora kramar!!

  SvaraRadera
 2. Låter härligt. Dom är verkligen jobbiga i unghundsfasen men sen ...
  He en skön semester.
  Helena.

  SvaraRadera
 3. Kikar in för att önska er en trvlig midsommar!
  Helena.

  SvaraRadera