onsdag 23 juni 2010

Här pillas det ...

Tjoho ... äntligen kan jag presentera en ny header för er. Det var verkligen på tiden. Mycket pill, lite möda o besvär, men jag hade kul på vägen!

Idag har de efterlängtade Globalknivarna kommit till postombudet, så jag ska ta mig en sväng dit senare.
Ikväll blir det valpkurslektion nr 3, det vankas lek i skogen har vi hört... :-)

Härlig dag på er!

2 kommentarer:

 1. Wow, så snygg din nya header blev!! Riktigt fin :)

  Hoppas det gick bra på valpkursen och att du njuter av det fina sommarvädret

  Kramar Bella

  SvaraRadera
 2. Hej! Visst är det härligt med lediga dagar! Kenzo var också lite försiktig med vatten den första sommaren men nu badar han för fullt. Simtekniken är dock inte den bästa än=)Vi busade på grunt vatten och till sist kunde han följa med längre ut. Vi började ensamhetsträna kenzo tidigt, när han var 9 veckor handlade det bara om att vi gick in i ett annat rum en stund eller gick och kastade soporna mm. Men ganska snart började vi lämna honom lite längre stunder och han klarade snabbt en kvart, halvtimme, timme osv. Vi har förmånen att vara hemma mycket då vi båda pluggar så kenzo är aldrig ensam mer än 4 timmar vilket han är väldigt sällan. Men trots det tyckte vi att det var viktigt att träna honom att känna sig säker och successivt öka tiden. Fortsätt träna på och jag tror absolut att ni kan länga tiden, ta det försiktigt bara och gå inte tillbaka sålänge hon skäller (fram med fingertoppskänslan=). Hon kommer klara det finfint. Kenzo hade svårt för att slappna av om vi lämnade honom i hela lägenheten så därför fick han vara i ett avgränsat område av kompostgaller (vilket han är fortfarande).
  Vet precis hur du känner nu när det är varmt ute och kenzo påverkas ganska mycket av värmen och ligger gärna bara och softar i skuggan. Jag ser till att kenzo har friskt och kallt vetten men jag trugar aldrig honom. Ibland kan han flåsa som bara den och tungan hänger långt ut men han vill ändå inte dricka men sen går han själv och hämtar lite.
  Ni gör ett super bra jobb med er Wilma.
  Ha det fint.

  SvaraRadera